Hjem / Anmod om at blive aktionær

Anmod om at blive aktionær i Skamlingsbankeselskabet

En aktie koster 500,- kr. stykket og gælder i hele aktionærens levetid. Man kan købe flere aktier, men har kun en stemme til generalforsamlingen uanset antallet af aktier. Det er også muligt at få transporteret et aktiebevis for 400,- kr. stykket.

Du kan anmode om at blive aktionær ved at udfylde formularen.

Udfyld formularen her

 • Som et led i Skamlingsbankeselskabets virke og markedsføring, indsamles og behandles visse oplysninger om vores aktionærer. Denne politik beskriver, hvordan Skamlingsbankeselskabet behandlinger oplysningerne:

  Dataansvarlig: Skamlingsbankeselskabet, CVR 19235793, Vargårdevej 55, 6094 Hejls

  Indsamling af data: Indsamling og lagring af data sker blandt andet, når du besøger vores hjemmeside; skamlingsbankeselskabet.dk eller når du tilmelder dig vores nyhedsbreve. De oplysninger, som vi gemmer, kan være navn, e-mailadresse og telefonnummer, samt hvordan du navigerer rundt på vores hjemmeside. Data bliver slettet, når de ikke bruges længere, du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev mv.

  Formål og brug Vi indsamler data for at kunne optimere servicen for vores aktionærer. Skamlingsbankeselskabet behandler dine persondata til følgende formål:

  Nyhedsbreve Nyhedsbreve sendes kun ud til personer, der har givet deres samtykke hertil. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at skrive til kontakt@skamlingsbankeselskabet.dk

  Invitationer og køb af aktiviteter Når du bestiller et produkt eller en oplevelse, afgiver du forskellige informationer for, at vi kan yde den ønskede service. Det kan være navn, adresse telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger bruges til at udføre den nødvendige service du har bedt om. Vi gemmer ikke dine data længere, end vi har brug for dem. I visse tilfælde anonymiseres visse data til brug i statistik, så vi kan se hvilke arrangementer og events vi har lavet og på hvilke tidspunkter. Disse oplysninger vil dog aldrig kunne føres tilbage til enkeltpersoner.

  Evt. videregivelse af oplysninger til 3. part Skamlingsbankeselskabet videregiver ikke personoplysninger til tredjepart.

  Sikkerhed Skamlingsbankeselskabet behandler alle personoplysninger fortroligt. Vi opbevarer ikke dine oplysninger længere end højst nødvendigt. Vi sletter løbende de oplysninger, som vi ikke længere bruger. Oplysningerne behandles kun af bestyrelsen, der er instrueret i hvordan personoplysninger behandles.

  Tilbagekaldelse af samtykke Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til brug af dine personoplysninger, som du har afgivet til Skamlingsbankeselskabet. Tilbagekaldelse af dine oplysninger kan dog betyde, at vi ikke længere kan tilbyde dig de samme ydelser og services. Tilbagekaldelse af samtykke skal ske skriftligt til:

  E-mail til: kontakt@skamlingsbankeselskabet.dk

  Dine rettigheder Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Skamlingsbankeselskabet behandler om dig og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles eller kræve berigtigelse af oplysninger, der er ukorrekte, vildledende eller på anden måde behandles i strid med lovgivningen.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.